Services

Custom sneakers & clothing, hoe werkt dit? Het enige wat jij hoeft te doen is een mailtje te sturen naar info@studioliss.nl met jouw ontwerp naar keuze, stuur dus afbeeldingen mee! Jouw maat en jou soort kledingstuk/ schoen. Studio Liss stuurt vervolgens een offerte. Ben je tevreden? Dan wordt jouw kledingstuk/ sneakers speciaal voor jou ontworpen en heb jij ze binnen 30 dagen in huis!

Wil je geschminkt worden voor een kinderfeestje? Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@studioliss.nl, geef hierbij aan om hoeveel kinderen het gaat!

Custom Clothing

Altijd al een design willen hebben, maar het nooit kunnen vinden? Stop met zoeken! Je kunt een ontwerp naar keuze laten zetten op kleding, dit alles is handgeschilderd.

Schminken & Grimeren

Laat je schminken op een kinderfeestje, beurs of vrijmarkt. Wil je iets anders dan dat er op het bord staat? Vraag gerust 🙂 

Toch meer zin in Halloween? Laat je grimeren als een zombie of The Joker.

Custom sneakers

Altijd al een design willen hebben, maar het nooit kunnen vinden? Stop met zoeken! Je kunt een ontwerp naar keuze laten zetten op schoenen, dit alles is handgeschilderd.

Video afspelen

Interested?